Detail FREE poptávky


Zednické práce s garancí realizace (Po zadání)

Číslo poptávky:57900
Založeno:29.01.2024 04:56
Platnost do:23.02.2024 00:00 (Po zadání)
Detail poptávky:NADPIS: např. rekonstrukce, zboží, poptávám, nemovitost atd
Zednické práce s garancí realizace

POPIS: např. popis zakázky, zboží, materiálu apod..
-------------------
POPTÁVKA:
Zde publikujeme jen velmi malou část poptávek, které neprojdou verifikací našich asistentů, obchodníků pro naše klienty.

FREE poptávky jsou zdarma (jen registrace) přístupné i s kontakty na zadavatele / investory a stačí se jen zdarma zaregistrovat.
Můžete tak realizovat, zcela zdarma, neomezené množství zakázek ročně bez provize nebo jiných plateb!!!
Nelze však zajistit platnost poptávky a naši externí obchodníci je vyřadili na základě několika důvodů a dále je neprověřují.

VIP poptávky jsou přístupné jen VIP klientům i s kontakty na zadavatele / investory. Jsou vybírány ručně podle požadavku dodavatele na region i obor a zasílány přednostně na e-mail VIP klienta s avízem. Nikdo jiný tak poptávku "neuvidí", sám rozhodne bude-li ji realizovat a běžně se stává, že je VIP klient jen jediný dodavatel na okrese. Jedná pak jako jediný s investorem!!!
Zde, při realizaci zakázky neplatíte žádnou provizi!!!

PRIMA poptávka je externím asistentem / obchodníkem osobně ověřená na platnost a bonitu poptávky / projektu a asistent volá jménem dodavatele (pokud VIP kliente to požaduje) a nabízí služby či zboží podle dohody s dodavatelem.
Realizace minimálně dvou zakázek je zcela bez provize.
Za každou další realizacizaplatíte našemu externímu obchodníkovi nepatrnou provizi od 0,3 do 0,8% z ceny bez DPH. Pokud nerealizuje tak neplatíte nic.

Registrace zcela zdarma + FRE poptávky i s kontakty na investory, VIP poptávky v regionu i oboru, PRIMA poptávky s garancí.

REKLAMA:
-------------------
Máte-li zájem o zakázky na míru tak prosím na chatu našeho webu napište zájem a kontakt na vás, telefon nebo email. Náš obchodník vám sdělí možnosti a výběr i způsob spolupráce.
-------------------

Kontakt

Nejste přihlášen /přihlášení zde/ nebo registrován /registrace zde/