Detail FREE poptávky


Zakázky v r. 2024 s garancí realizace (Po zadání)

Číslo poptávky:57806
Založeno:09.11.2023 12:29
Platnost do:04.12.2023 00:00 (Po zadání)
Detail poptávky:NADPIS: např. rekonstrukce, zboží, poptávám, nemovitost atd
Zakázky v r. 2024 s garancí realizace

POPIS: např. popis zakázky, zboží, materiálu apod..
-------------------
POPTÁVKA:
U nás na ABC zakázky
nepracujeme jako u ostatních poptávkových firem, ale aktivně oslovujeme zadavatele zakázek, investory a ověřujeme aktuálnost zakázky i její bonitu pro naše VIP klienty. Ale hlavně zjistíme jestli to není jen srovnání ceny nebo konkurenční průzkum.

Tzn, že již nebude muset zpracovávat nabídky zbytečně, protože externí obchodník pro vás a podle vašich potřeb osobně vyhledá vhodnou realizaci doporučí vaši firmu případně rovnou sjedná i schůzku. Osobní návštěvou na místě realizace také rovnou zjistíte co potřebujete a pokud budete v místě realizace jediný regionální dodavatel tak je jedinečná šance se dohodnout.

Sdílet můžete zdarma veškeré FREE poptávky i s kontakty. Bohužel mimo sezonu jich není tolik. Nyní hlavně probíhají zimní a jarní objednávky pro VIP klienty. Zakázek je spousta, dodavatelů málo a rozhodující je obor a region a ověřená poptávka!!!
VIP klient má ověřené poptávky avízem ve svém e-mailu, nikoliv na webu a tak může být také jen jediný dodavatel v regionu.

Jako VIP klient do e-mailu obdržíte 2 druhy obchodních příležitostí:
1) VIP poptávky - v regionu a oboru
2) PRIMA poptávku - váš externí obchodník volá za vás a ověřuje možnosti a realizaci, jedná přímo s investorem, dohodne i schůzku.

Ušetříte tak čas i náklady za vlastního pracovníka, náš pracovník je placen jen když zakázky realizujete !!!

Výhody pro VIP klienty (1 rok jen za 2.990,- Kč)
- sdílení všech projektů i s kontakty + přednostní avízo na e-mail VIP klienta + externí asistent na celý rok


S pozdravem.

Monika Soukupová, zákaznická linka tel: +420 704 510 345 v pracovní dny do 18 hod.. Nebo nepřetržitě na chatu ABC zakázky.



REKLAMA:
-------------------
Máte-li zájem o zakázky na míru tak prosím na chatu našeho webu napište zájem a kontakt na vás, telefon nebo email. Náš obchodník vám sdělí možnosti a výběr i způsob spolupráce.
-------------------

Kontakt

Nejste přihlášen /přihlášení zde/ nebo registrován /registrace zde/