Detail FREE poptávky


Obchodník pro naše VIP klienty (Po zadání)

Číslo poptávky:57300
Založeno:05.08.2023 05:00
Platnost do:30.08.2023 00:00 (Po zadání)
Detail poptávky:NADPIS: např. rekonstrukce, zboží, poptávám, nemovitost atd
Obchodník pro naše VIP klienty

POPIS: např. popis zakázky, zboží, materiálu apod..
-------------------
POPTÁVKA:
Obchodník pro naše VIP klienty kontaktuje investora, ověřuje bonitu poptávky, možnost realizace a další info. Je pravou rukou dodavatele firmy či obchodníka, sjednává schůzky apod. a tyto informace předá dodavateli. Je placen pouze při realizace zakázek našich VIP klientů.

Jsme provozovatelem kontaktního centra v Česku. Našim klientům poskytujeme širokou škálu BPO služeb, od kompletní zákaznické péče přes akvizice ...

Mnoho let praxe nás naučilo odpovídat snad úplně na vše. Ať už vaši zákazníci potřebují zjistit stav poptávky, doptat se na produkt, reklamovat služby, poradit s aplikací, sjednat schůzku nebo si zařídit zakázku.
Naši profesionální operátoři, externí obchodníci, se o ně postarají. V péči o zákazníky si věříme a věří nám i naši klienti.

Jaké služby vám můžeme ...
Pro komunikaci se zákazníky používáme kromě telefonu i maily, webchaty, sociální sítě nebo třeba stále oblíbenější WhatsApp, a to vše přehledně v jednom systému.

Vysoké provize pro naše obchodníky.

Více na ABC zakázky nebo tel: 404 510 345
Nebo napište na chat ABC zakázky či e-mail: info@abczakazky.cz.



REKLAMA:
-------------------
VYUŽÍVEJTE PRIMA POPTÁVKU
Zakázku v oboru i regionu vám zajistíme podle kritérií, které uvedete. Předjednáme váš zájem v předstihu tak, abyste s nabídkou byl první (podle oboru i regionu také jen jediní). Zde je seznam jen několika PRIMA POPTÁVEK, ale po dohodě začneme předjednávat požadované poptávky.

Každý VIP klient má nárok na 1x PRIMA POPTÁVKA ZDARMA, tj. garance realizace.

Služba PRIMA POPTÁVKA je k dispozici jen pro VIP klienty a za každou další platíte malou provizi, od 0,3 do 0,8 %, jen při realizaci. Pokud se nedohodnete, neplatíte nic.
-------------------

Kontakt

Nejste přihlášen /přihlášení zde/ nebo registrován /registrace zde/